Trustpilot

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

MAAK EEN AFSPRAAK

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

SJABLOON: TITELBALK MET SUBTITEL -------------->

STEPHEX HORSE BOXES

EEN PLEZIER VOOR U EN UW PAARDEN!

 

STX Horseboxes biedt u niet enkel een gamma vrachtwagens, maar ook kleinere modellen onder de naam STX 2 horses. De bestelwagens van STX 2 HORSES worden volledig ontworpen, ontwikkeld en getest volgens een geest 100% Stephex. Onze STX 2 Horses bestelwagens worden gemonteerd op een Renault Master of een Opel Movano chassis en zijn geschikt voor het vervoer van één of twee paarden. De bestelwagens zijn verkrijgbaar met een enkele (3 zitplaatsen) of dubbele (5 zitplaatsen) cabine in een standaard-, stoeterij- of een lange stoeterij versie, verder worden de bestelwagens uitgerust met lederen stoelen, elektrische ramen, gps en MP3. Veiligheid en comfort van de paarden vormt voor ons een absolute prioriteit, zo werd er gedacht aan een rubberen bodem, ventilator, led-verlichting en kettingen. Een rijbewijs B volstaat om plaats te nemen achter het stuur van een STX 2 Horses. Travel in Style!
 

Meer weten over Stephex

 

SJABLOON: 3 KOLOMMEN MET FOTO, TITEL EN TEKST -------------->

Stephex paardenruimte

De paardenruimte

Uw paarden worden in alle comfort getransporteerd: dakkoepel, 4 hoofdsteldragers, 2 zadelsteunen, verplaatsbaar tussenschot, soft gummi bodem, LED lampen, ventilator, temperatuurregistratie, ramen, kettingen.

De cabine

De cabine

De cabine biedt u alles wat u wenst voor een comfortabele rit: navigatiesysteem, airco, radio, cd, MP3 bluetooth, drie of vijf zitplaatsen, lederen zetels, centrale vergrendeling, elektrische ruiten, armsteun.

Onder de motorkap zit een 150 pk automaat of 165 pk handgeschakeld.

Stephex achterzijde

Modellen

De standaardversie komt in twee opties: enkele of dubbele cabine.

De standaaardversie 1100 kg is enkel met enkele cabine beschikbaar.

De stallion versie komt in twee opties: enkele of dubbele cabine.

De stallion long versie is enkel met dubbele cabine beschikbaar.

 

Trustpilot