Trustpilot

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

MAAK EEN AFSPRAAK

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

SJABLOON: TITELBALK -------------->

 

 

GARANTIE OP NIEUWE PERSONENAUTO'S

We houden van de auto's die we maken. U bent waarschijnlijk ook dol op die van u en wilt uw investering goed verzorgen. Onze Nissan garantie en verlengde gearantie geven u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren zonder kopzorgen.

NISSAN GARANTIE

Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (indien dit eerder is)*.

Wij beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Daarnaast hebben alle originele onderdelen en accessoires 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om uw Nissan zo goed als nieuw te houden.

VERLENGDE GARANTIE

De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten.

Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

Trustpilot