Trustpilot

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

MAAK EEN AFSPRAAK

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

Autosalon Nissan

Nissan Saloncondities bij Demeyere Cars

e-POWER aan de prijs van benzine

Door de combinatie van een benzinemotor, die de accu oplaadt, en een elektromotor, die de wielen aandrijft, vermindert de e-POWER technologie de uitstoot en de gebruikskosten aanzienlijk. En we hebben nog goed nieuws: heel januari zijn onze e-POWER modellen beschikbaar aan benzineprijzen. Reden te meer om de sprong te wagen.

Vijf sterren in de spotlights

Het Autosalon is het ideale moment om onze sterren een podium te geven. Bij deze editie staan er maar liefst 5 modellen in de schijnwerpers: de JUKE Hybrid, de X-Trail e-POWER, de Qashqai e-POWER, de ARIYA en de Townstar EV. Wil je ze ontdekken? Ze staan bij ons te glimmen.

Waarom e-power?

  • Geen laadpaal of kabel nodig
  • Je behoudt je rijgewoonten zonder compromissen
  • Minder verbruik, minder uitstoot
  • Responsieve en stille rijsensatie
  • Geen zorgen om elektrisch rijbereik

Maak nu een afspraak en kom bij ons alle voordelen van de e-POWER technologie en het beste van het Nissan-gamma ontdekken.

Wij zijn open op zondag 15, 22 en 29 januari 2023.

Maak een afspraak

 


 


Aanbieding geldig van 1 t.e.m. 31 januari 2023 bij de deelnemende Nissan-concessiehouders. De Qashqai en X-Trail e-POWER versies (behalve X-Trail e-POWER e-4ORCE 4WD) zijn aan de prijs van de Qashqai Mild-Hybrid 158 X-Tronic en X-Trail Mild-Hybrid 163 X-Tronicversies. Afbeeldingen niet bindend. Milieu-informatie: K.B. 19/03/2004: www.nissan.be

UITSTOOT EN VERBRUIK VAN DE GETOONDE MODELLEN: 0 - 150 G/KM 0 - 6,6 L/100 KM (WLTP)Saloncondities Renault Saloncondities Dacia

Trustpilot