fenikshof
Westkapellestraat 180 - 8301 Knokke-Heist T +32 (0)50 51 23 18
F +32 (0)50 51 66 66 - info@demeyerecars.be - www.demeyerecars.be
 
Drie generaties Demeyere Cars

Hoe het groeide ...

Het prille begin

Gerard Demeyere en zijn echtgenote Frieda Vermander begonnen hun garage in 1967, even verderop in de Weskapellestraat op nummer 127. Niet als Nissan dealer, want dat merk bestond nog niet, wel als Skoda-garage.

In 1970 namen ze er Datsun bij, het latere Nissan.

De garage deed het van meet af aan zeer goed. Gerard Demeyere kende zijn vak en het echtpaar hechtte groot belang aan klantvriendelijkheid.

Een nieuwe garage

In 1984 verhuisde de zaak naar de huidige locatie op nummer 180 van de Westkapellestraat. Hier kreeg het bedrijf alle ruimte om zich al Nissangarage en expertisecentrum te ontplooien. Gerard Demeyere vervolmaakte zich voortdurend. Zo maakte hij studiereizen naar Japan, naar het moederbedrijf van Nissan, om er verder opgeleid te worden tot master technician. Hij deelde zijn expertise met zijn medewerkers en moedige hen aan om deel te nemen aan de bekwaamheidstests die Nissan organiseerde. Ze slaagden met brio.
 

Statement

Mission Statement »


Sterk geïnspireerd door een lange familietraditie, biedt Demeyere Cars een breed gamma voertuigen aan van drie kwaliteitsvolle merken, Nissan, Renault en Dacia.


Vision Statement »

Demeyere Cars wil zijn leidende positie binnen de sector versterken en consolideren. Groei, rentabiliteit en het behalen van top scores voor customer quality zijn hierbij prioritair.

Nieuwsbrief

 
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.